Onze praktijk

Wij helpen u gezond te worden en te laten blijven onder andere door u beter te laten bewegen, gebaseerd op de visie van de KNGF ‘ Leven is bewegen’ en op de trend dat mensen ouder worden en langer zelfstandig willen blijven functioneren.

Wij kijken naar de klacht en de oorzaak, maar vooral naar u als mens. Een meer holistische benadering leidt volgens ons tot een optimaler resultaat en een betere balans tussen lichaam en geest.
Een klacht leidt meestal niet alleen tot pijn maar heeft bijvoorbeeld ook invloed op hoe u functioneert op uw werk of hoe u zich gedraagt in uw omgeving.
Wij houden ons met meer bezig dan alleen fysiotherapie, wij helpen u bij het re-integreren in het dagelijks leven en werk.

Het Foort

Onze praktijk is in 1976 opgericht en uitgegroeid naar een middelgrote praktijk. In 2011 zijn we verhuisd naar eerstelijnscentrum Het Foort in Scherpenzeel, waar onder andere ook alle huisartsen en andere zorgverleners zijn gehuisvest. Hierdoor en door de deelname aan het Welzijnsteam kunnen we makkelijker overleggen met de andere zorgdisciplines waardoor we u sneller en effectiever kunnen helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met Parkinson, COPD en vaatlijden. Een aantal therapeuten is aangesloten bij het ParkinsonNet, het COPD-netwerk en het ClaudicatioNet.

Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en volgen regelmatig bij- en nascholingen waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.