Bent u zwanger en wilt u fit blijven?

Bent u zwanger en wilt u graag nog zo lang mogelijk sporten? Doe dan mee met ZwangerFit.

ZwangerFit is actief bewegen en fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut en gecertificeerd YVLO-ZwangerFit® docent die gespecialiseerd is in bekkenproblematiek.
We besteden aandacht aan het bekken en de bekkenbodemspieren, want door actief te blijven in de zwangerschap en de spierkracht te onderhouden kunt u bekkenpijn en bekkenbodemklachten voorkomen. Als u al problemen heeft met het bekken kunt u op een aangepaste manier sporten.

De fysiotherapeut geeft ook tips en adviezen voor thuis.

Na de bevalling ligt de nadruk op het verantwoord hervatten van sportactiviteiten. En natuurlijk is er ook gelegenheid om met anderen ervaringen en adviezen uit te wisselen.

ZwangerFit is bedoeld voor vrouwen die minimaal 12 weken zwanger zijn en voor vrouwen die net een kind hebben gekregen (vanaf 3 weken tot 9 maanden na de bevalling) en wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur.

Hier kunt u zich inschrijven

Om u nog beter te kunnen begeleiden tijdens de ZwangerFit vragen we u het intakeformulier dat voor uw situatie van toepassing is in te vullen en mee te nemen naar de eerste les.

Intake formulier ZwangerFit voor de bevalling

Intake formulier ZwangerFit na de bevalling